Päätin taas tulla ulos lankakaapista; käänsin nimimerkkini toisinpäin, joten olkoonkin nyt vähän tunnistettavampi, mutta ainkain mukavampi!

I decided to turn my nick sorta upside-down. Just to makeit more comfy for me though it's easier now to recognize me...who cares!

Viimenen päivä reissussa. Ja on sitten taas aika alkaa totuttautumaan kotimaahan, ja suomalaiseen näppäimistöön... Ilmat on ollu ihanan suotuisat koko ajan, satanu on korkeintaan iltasin. Tovottavasti Suomessa ois edes vähintään aurinkoista ja +22 astetta....

Havaintoja maailmalta.
Ranska: i) Lankakauppoja on vähän, tuskin ollenkaan. Tai sitten en vaan liiku oikeilla huudeilla.
             ii) Perusranskalaisen pukeutminen ei ole perussuomalaista kummempaa, ehkä jopa tyylittömämpää. Eli se siitä, että keskieuroopalaiset pukeutuu aina niin hianosti -scheissesta.
            iii) Neuleet on syksyllä in, hip ja pop.
            iv) Ranskattaret on ällistyttävän laihoja. Veikkaan, että niillä ei oo lihaksia lainkaan.
            v) Ranskassa vaatekaupat on hmmh...täynnä kauheita rättejä (mutta kas kummaa, kyllä niistäkin löytyi ostettavaa..)

Italia: i) Lankakauppoja on. Vähän tosin. Ja ne on pieniä. Tai sitten en taaskaan liiku oikeissa kaupungeissa/kaupunginosissa.
         ii) Neuleet on syksyllä in, hip ja pop.
         iii) Italialaisten kauppojen vaatevalikoima on tyylikkäämpää (kuin ranskalaisten).
         iv) Italiassa on loivemmat rinteet (kuin ranskassa).

Neulomuksista ei ole valmistunut mikään. Branching Outista loppui lanka, jota on kerä lisää kotona. Siitä tulee ekstrapitkä. Knittyn sukat meni purkuun, kun mulla meni hermot niiden kanssa. Sen sijaan neuloin patalapun siskolle, joka se jäi vaiheeseen, kun ei löytynyt isosilmäistä neulaa kappalaiden yhteenliittämiseen.

Valokuvia sitten, kun saan kortin purkuun kotona!


Holiday is over, time to return back home. Gotta say goodbyes to the mountines and French breakfasts. Hopefully the weather will be at least close to what it has been here back in Finland.

No finished knittings, sorry. I ran out of yarn with the Branching Out. Knitty's socks were inpossible for me (boring) and they turned out to be a kettleholder after all...heh not boring at all!?!?!

No pics yet, can't take them out of the memory cared over here!