Edit: Kommentit olikin palautuneet, jippii! (19/11/06 3:13pm)

Näillä lapasilla taidan minäkin ilmottautua mukaan
Lapaskuuhun, kunhan ehdin. Pääasia, että nämä tuli valmiiksi.
I think i'll participate to the Mitten Month with these mitts.

266795.jpg

Malli: Perinteinen lapanen peukalokiilalla ja ihmeellisellä (ja hämmentävällä improvisoidulla) kärkikavennuksella.
Lanka: Novitan Florica, ruskeaa (086) n. 40g ja vaaleanpunaista (502) n. 5g.
Puikot: 3,0mm metalliset sukkapuikot.

Pattern: Traditional mittens' pattern with thumb gusset and weird (improvised) decreases on the top.
Yarn: Florica by Novita, ca. 40g of brown (086) and ca. 5g of pink (502).
Needles: 3,0mm double pointed needles.

Lapaset on ollut tekoillaan jo lokakuusta. Ensin yritin tehdä niitä osittain kirjoneuleella, että tulisi vähän paksummat eikä tuuli kävisi niin kovasti läpi pyöräillessä, mutta eihän siitä mitään tullut, niistä tuli ihan säälittävän näköset niin purin ekan lapasen valmiina. Sitten seuraavaksi tajusin, että peukalokiilaa varten ei oisi tarvinut lisäillä silmukoita ihan niin usein, siis joka kierroksella, purin siis taas, ja päätin, että nyt teen kiltisti ihan perus lapaset parilla raidalla, alko olla jo vähän liian kylmä nimittäin. Nyt ne on ollut käytössä jo pari päivää ja on ihan buenot.

I've knitted these mitts since October. They have been very unfortuned and i have ripped them several times. And then i decided i'll just knit regular mitts, no fancy attemps, it was getting too cold here.. Now i've worn them for few days and they've proven out to be really good.

Niin, ja kiitos Outille Rowan-vinkeistä! Olen tänään yrittänyt keksiä hyviä puoleen-vastaan -argumentteja tilauksen tekemiselle...Mä haluuuun sen paidan! Mulla on ihan liikaa lankaa jo nyt/Mulla ei oo ollenkaan vielä paljoa lankaa...Ehkä ootan joulun jälkeen...Ehkä juuri ne langat ja se väri loppuu kaikista lankakaupoista huomenna...

Harmillisesti kaikki kommentit oli FBS-postauksesta hävinneet Vuodatuksen päivityksien aikana... :(