Melkeinpä tässä vuosi ehti vierähtää edelliskerrasta, huh-heijaa...Kaikenlaista on ehtiny siinä välissä tapahtua, valmiitten neuleitten syntyä ei juuri nimeksikään. Nyt kun taas jostain on vähän kaivettu extra-aikaa (tai veikkaan, että olen mukautunut uusiin kuvioihin ja osaan nyttemmin paremmin hyödyntää käytettävissä olevan aikani) on neulomisetkin alkanut inspiroida!

Siksipä olikin aika ironista, että kauhealla rykäyksellä neulotusta hartianlämmittimestä loppui toinen siinä käytettävä lanka. Koska guuglauksen tuloksena lankaa ei netistäkään näytä löytyvän, niin ajattelin yrittää onneani ja kuulutella ko. lankaa täällä blogissa. Siis jos kukaan täällä enää vierailee...

Haussa: Tallinnasta ostettu Zar-Kid by Riccione -lanka. 50% kid mohair, 20% villa, 30% polyamidi. Väriltään vihreä (6).

Tiedän kuitenkin, että Tallinnassa jokunen neuloja on vieraillut joskus ainakin. Jospa siis nurkkiin on jäänyt pyörimään vaikka yksikin kerä tuota lankaa, niin täällä sille oisi käyttöä. Vaihtoehtoisesti voin ostaa vaikka kaikki kerät, jos niikseen on asian laita.

Tällä hetkellä hartianlämmitin on melko kinttana. Ihmekös tuo, jos pituudesta puuttuu arviolta kolmasosa. Ja ne häät, mihin sen kanssa piti mennä on tietty lauantaina...onneksi hätävaravaihtoehdot on keksitty.